shadow_left
Logo
magyarenglish
Shadow_R
   
Pernix Pharma Gyógyszergyártó Kft. - Zalaegerszeg

Engedje meg, hogy bemutassam társaságunkat, a Pernix Pharma Kft.-t!

Társaságunkat 2000-ben alapítottuk, mivel igény mutatkozott bérmunkában, középüzemi méretben, GMP körülmények között történő gyógyszerkészítmények gyártására.

Szolgáltatásaink magas színvonalának egyértelmű bizonyítéka Partnereink számának gyors növekedése.

A legfontosabb célunk az, hogy Partnereinknek olyan szolgáltatást nyújtsunk, ami lehetővé teszi számukra, hogy minden figyelmüket a fő üzleti területeikre tudják összpontosítani. Alkalmazkodunk speciális üzleti igényeikhez, értékrendjükhöz és legfontosabb céljaikhoz. Partnereink számára bebizonyítottuk, leendő Partnereinket pedig szeretnénk arról biztosítani, hogy a hozzánk kihelyezett valamennyi tevékenységet várakozásaikat messze meghaladó színvonalon végezzük el! Az évek során -alkalmazkodva Partnereink igényeihez- szilárd- (tabletta, granulátum, porkeverék), lágy- (paszta, kenőcs, gél) és folyékony- (oldat, csepp, emulzió, szuszpenzió) gyógyszerformák, valamint aerosol gyártására szakosodtunk.

A tevékenységünkben domináns a külső cégek részére végzett szerződéses bérmunka. Gyártott termékeink hazánkon kívül 11 európai országban is kaphatók. Alapvető célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatásokkal elnyerjük megrendelőink bizalmát és a megszerzett bizalmat megőrizzük.

Munkánk során a következő értékekre helyezzük a fő hangsúlyt:

 • Biztonság

 • Megbízhatóság

 • Alkalmazkodóképesség

 

 Ennek érdekében:

 • A Szabályos Gyógyszergyártás irányelveiben megfogalmazott követelmény-rendszernek folyamatosan és csorbítatlanul eleget teszünk, s ezért a GMP rendszer elvárásai szerint tevékenykedünk.

 • Figyelemmel kísérjük a piaci igények változását, hogy minél gyorsabban tudjunk reagálni azokra.

 • Méretünkből adódóan gyors, rugalmas kiszolgálást nyújtunk, továbbá az elvárható szintig növeljük a belső kommunikáció hatékonyságát is.

 • Beszállítóinkat úgy választjuk ki, hogy beszállított termékeik az előírt minőségi követelményeknek folyamatosan megfeleljenek.

 • A termelést jól képzett szakembereink révén, megfelelő higiénés körülmények között végezzük, különös figyelmet fordítva a személyi higiénére, valamint a gépek és helyiségek tisztaságára.

 • Tevékenységünk minden fázisát kézbentartott és dokumentált folyamatok révén, objektíven mé

  rhető paraméterek figyelembevételével végezzük.

 • Rendszeres képzések segítségével kívánjuk elérni, hogy a cég minden dolgozójának váljék magatartásává a minőségi munkavégzés és a minőségközpontú szemléletmód.

 • A vezetés elkötelezett a fenti feladatok végrehajtását illetően és biztosítja az ehhez szükséges emberi, tárgyi és anyagi erőforrásokat. Célunk, hogy a legszigorúbb szakmai igényességgel bérgyártott termékeinkkel tovább erősítsük szerepünket a hazai és a nemzetközi gyógyszerpiacon.

 

 

Bakos Gábor
ügyvezető